Automate your Marketing
with Womplify




 
ShueRoss' FotoPage

By: Shue Ross

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-May-2008 00:48 Email | Share | | Bookmark
Introducing Damia Batrisyia....

Damia Batrisyia
Tengah Nguap
Close Up
View all 10 photos...
Inilah dia buah hati Daniel & Betty.. Damia Batrisyia.. dilahirkan di Hospital Bersalin Pulau Pinang pada 7 May 2008. Berat Damia masa dilahirkan 3.42kg ok la kan.. mata dia unik.. bulu mata panjang.. ala comei comei... kite pun rasa cam nak baby pulak.. camner Mysha? nak adik tak? pic ni kite ambik kat hospital.. sebab tu sama je pesen nye..nanti kite update lagi pasal Damia ek..
saLam...


Wednesday, 7-May-2008 09:11 Email | Share | | Bookmark
It's a girl!!!!!

 
Hari ni memang happy giler sebab dapat niece baru.. Alhamdullilah,, Betty selamat melahirkan seorang baby girl awal pagi tadi 4.30am di Hospital Bersalin Pulau Pinang.
Congratulations to my brother Daniel & sister in law Betty Memang excited nak tengok macam siapa la muke dier ek?? mesti la macam daddy dier kan.. tak sabar nak gi hospital nih Mysha pun seronok dapat sepupu baru ni..
dah fon mak kat kl pagi tadi .. mak teruja tk sabar nak datang penang
ok..kite akan update lagi pasal niece kite ni ek.. nanti kite letak pic dier.. saLammm..


Wednesday, 7-May-2008 04:19 Email | Share | | Bookmark
Kucingku...

Kinchan
Wie
Ni la penyambut tetamu kat umah comey tak?


Tuesday, 6-May-2008 05:43 Email | Share | | Bookmark
Kenduri rumah Ami Lim

Nani & anak sedare
Kite, Nani & Mysha
Liza & suami
View all 6 photos...
wah.. meriah sungguh kenduri kat rumah ami.. tengah2 bersanding hujan turun lebat giler.. anyway kitorang tetap enjoy!! (mcm nora danish buat ) penat betul la.. sampai muke suma minyak2..
terima kasih ami & enda.. sebab layan kita baik sangat.. dah le datang tak tolong2 tau makan je.. nanti kalau kite datang umah ami lagi kite tido sana yek..


Tuesday, 6-May-2008 03:20 Email | Share | | Bookmark
Buah hati pengarang jantung

Mysha & Geng
Mysha & Zidane
Mysha & Opah
View all 6 photos...
Actually my sweetheart ni kalau bergaya mengalahkan mommy dier jer... mana nak tumpah kuah kalau tak ke nasi kan


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net